Särmääjä Tuusulaan

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme asiakkaallemme Tuusulaan särmääjää. Aluksi työ on vuokratyösuhde, mutta valitulla tekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen työntekijäksi vuokratyösuhteen jälkeen. Yrityksessä käytetään Amada, Promecam ja MWD merkkisiä särmäyskoneita, aikaisempi kokemus laitteista on eduksi, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja kokoaikaisen työn. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja hyvää työmotivaatiota.

Hae paikkaa joko täyttämällä hakemus sivuillamme www.vps.fi/avoimet työpaikat tai vaihtoehtoisesti lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Lisätietoja Jaana Korpela 040 582 1001, soita, niin sovitaan haastattelusta. Toimi ripeästi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä ja haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy: 24.09.2023

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Submit application | Privacy Policy

Back