Sähköasentaja

Etsimme asiakkaallemme kokenutta ja osaavaa automaatiosähkömiestä. Voit olla taustaltasi tehnyt myös kunnossapidon sähkötöitä.

(Automaatio)sähköasentajana pääset vastaamaan ison konepajan sähkötöistä. Työssä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta. Toivomme, että olisit vähintään muutaman vuoden ajan kerännyt kokemusta työelämästä. Arvostamme erityisesti kokemusta automaatiotekniikan ja teollisuusautomaatioiden parista. Siemens, Heidenhain ja Fanuc -järjestelmien tuntemus on työssä eduksi.

Olet etsimämme henkilö, jos olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin osana tiimiä. Toivomme reipasta ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta alaa kohtaan.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen työn laadukkaiden koneiden ja laitteiden parissa, säännöllisen työajan pääasiassa ma-pe klo 7.00 -15.30 (joustoa työajoissa) sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työnantaja on arvostettu suurikokoinen yritys, jolla tarjottavana myös muita etuja mm. liikunta sekä erilaiset henkilöstön virkistystapahtumat. Yrityksen konepajat sijaitsevat Turussa ja Raisiossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia päivittäin. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 19.04.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back