Lounaskahvila-/grillimyyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

LOUNASKAHVILA-/GRILLIMYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme hygieniapassin omaavaa LOUNASKAHVILA-/GRILLIMYYJÄÄ Keminmaahan. Työaika sijoittuu ma-la klo 8:00-20:15 väliselle ajalle.

Työtehtäviin kuuluu grillituotteiden valmistaminen, myynti sekä lounastouotteiden esillelaitto. Odotamme hakijalta hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimämme henkilö on asiakaspalveluhenkinen, reipas ja tunnollinen.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi etsimämme henkilö, käy täyttämässä hakemuksesi www.vps.fi sivuillamme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se saamillasi tunnuksilla tähän työpaikkaan.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628

Hakuaika päättyy: 15.12.2019

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Submit application | Privacy Policy

Back