Grillimyyjä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

GRILLIMYYJÄ

Etsimme asiakasyrityksellemme Kemiin GRILLIMYYJÄÄ. Työ sisältää grillituotteiden myyntiä ja valmistamista sekä muita ravintolan ylläpitoon/siisteyteen liittyviä tehtäviä. Töitä on tarjolla alkuun keikkaluontoisesti, joten tehtävä sopii hyvin vaikka opiskelun ohelle.

Etsimämme henkilö on reipas ja asiakaspalveluhenkinen. Olet oma-aloitteinen etkä hyydy kiireessäkään. Edellytämme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15, Martti Heikkilä P. 0400 814 628.

Hakemuksesi voit jättää oheisesta linkistä tai Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Mikäli olet jättänyt hakemuksesi meille jo aikaisemmin, käy liittämässä se tähän paikkaan saamillasi tunnuksilla. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 20.10.2019

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Submit application | Privacy Policy

Back