CNC-aarporaaja koneistamoon

Etsimme Turussa sijaitsevaan keskiraskaaseen koneistamoon osaavaa aarporaajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Arvostamme teknisen alan koulutusta ja tuntemusta sekä useamman vuoden työkokemusta CNC-aarporalla työskentelystä. Tehtävässä edellytetään konepajan mittavälineiden käytön osaamista, hyvää suomen tai englannin kielentaitoa, vuorotyövalmiutta sekä ennen kaikkea aktiivista ja joustavaa asennetta työntekoon. Ohjelmointitaito, varsinkin Heidenhain, katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten ja vaihtuvien tuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkkauksen sekä jatkuvan koulutuksen. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Käsittelemme päivittäin hakemuksia, joten toimithan nopeasti!

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja VPS Teollisuuspalvelut on Rakennusteollisuuden jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 29.12.2019

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back