NDT-tarkastaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme Pirkanmaan alueella toimivalle asiakasyrityksellemme valmiiksi pätevöitynyttä NDT-tarkastajaa.

Hakijalta emme edellytä tiettyä koulutustaustaa, esim. teknisen alan peruskoulutus ja/tai kokemus metallialalta antavat hyvän pohjan tehtävän hoitamiselle, mutta ehdoton edellytys on, että olet jo pätevöitynyt yhdessä tai useammassa NDT-menetelmässä.

Työskennellessä sinun on kyettävä hallitsemaan erilaisia asiakkaita ja työkohteita. Työ on liikkuvaa, ja edellytämme hakijalta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä pärjätä sekä porukassa, että toimia myös itsenäisesti. Työssä työpäivien pituus vaihtelee.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset hyödyntämään jo olemassa olevaa osaamistasi, mutta samalla myös kehittymään työssäsi ja oppimaan uutta.

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Hakuaika päättyy: 20.08.2019

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Submit application | Privacy Policy

Back