Palvelutiskimyyjä, kesätyö, K-Citymarket Keminmaa

Haluatko sinä olla mukana tarjoamassa Meri-Lapin parasta palvelua?

 

Etsimme K-Citymarket Keminmaahan palvelutiskimyyjää kesäksi. Töitä tarjolla vähintään 25-30h/vko, mutta lomien käynnistyessä todennäköisesti enemmänkin. Työt kestävät 3-5kk ajoittuen toukokuusta - syyskuuhun väliselle ajalle, voimme keskustella ajankohdasta tilanteesi mukaan. Halutessasi voit aloittaa työt jo aikaisemminkin. 

Työtehtäviin kuuluu myynti- ja asiakaspalvelutyö kaupan ruokamaailmassa ja tarvittaessa myös muilla osastoilla. Toivomme hakijalta esim. ravintola- tai elintarvikealan osaamista, voit olla vaikka alan opiskelija. Myös aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä on eduksesi. 

Meillä töitä tehdään reippaassa tahdissa mutta hymyssä suin. Kuuntelemme asiakkaitamme ja pyrimme vastaamaan heidän toiveisiinsa. Sinulta toivomme löytyvän avoimuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä, kykyä työskennellä osana tiimiä sekä ripeyttä ja paineensietokykyä, sillä kaupan arki on ajoittain hektistä. Työhösi saat hyvän perehdytyksen töiden alkaessa. 

Työpaikalla sinua odottavat hauskat ja innostavat työkaverit sekä kauppiaat. Työsuhde solmitaan VPS Henkilöstöpalvelun ja työntekijän välille. 

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-14:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 14.04.2024

Submit application | Privacy Policy

Back