Vaiheompelija

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakasyrityksellemme Saloon näppäräsormista vaihetyöntekijää teollisuusompeluun. Odotamme hakijoilta reipasta asennetta työntekoon, huolellisuutta ja valmiutta 2-vuorotyöhön. Tehtävässä on eduksi kokemus teollisuusompelukoneiden käytöstä tai ompelusta. 

Pärjäät työssä positiivisella asenteella, itsenäisellä työskentelyotteella, yhteistyökyvyllä sekä halulla oppia uutta ja tuntea ylpeyttä oman työsi jäljestä. Työpaikka sijaitsee Salon keskustan tuntumassa.

Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Huom! Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Huomioimme vastaavaan hakuun jätetyt hakemukset automaattisesti. 

Hakuaika päättyy: 03.03.2024

Submit application | Privacy Policy

Back