2D Laserleikkausoperaattori metalliteollisuuteen

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Teollisuuspalvelut Oy on vuodesta 2006 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys. VPS Teollisuuspalvelut Oy on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi.

Haemme asiakkaallemme metalliteollisuuteen 2D laserleikkaus operaattoria. Työ sisältää koneen käyttöä ja ohjelmointia ja on tarkkuutta vaativaa. Arvostamme aiempaa kokemusta tehtävästä. Merkkikohtainen koulutus järjestetään. Valittavalla tulee olla valmius 3-vuorotyöhön.

Edellytämme valittavalta hyvää työmotivaatiota, yhteistyökykyä ja reipasta työotetta.
Tarjoamme siistin työtilan, mukavat työkaverit ja täyden työajan.

Toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Vaihtoehtoisesti voit lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi CV:si kera osoitteeseen jaana.korpela@vps.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut paikasta 040 582 1001 klo 12.00-14.00 tai jaana.korpela@vps.fi

Hakuaika päättyy: 10.03.2024

Submit application | Privacy Policy

Back