Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Elintarvikemyyjä

Etsimme asiakasyrityksellemme Kemi-Tornio talousalueelle elintarvikemyyjää. Toivomme Sinulla olevan työkokemusta elintarvikemyyjän työstä, mielellään joko leipä-, HEVI- tai teollisten tuotteiden osastolta ja eduksi lasketaan kokemus palvelutiskimyyjän tehtävistä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Olet reipas ja tunnollinen sekä tulet hyvin toimeen työyhteisössä.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi pätevä henkilö kyseiseen tehtävään täytä hakukaavake sivuillamme: www.vps.fi tai lähetä hakemuksesi sähköpostitse: oulu@vps.fi. Tiedustelut arkisin 9-16: 08-370960.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 14.12.2018

Asko Pietarila, asko.pietarila@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin