Uusimmat työpaikat:

VPS Henkilöstöpalvelu

VPS Henkilöstöpalvelu palveluksessasi

VPS Henkilöstöpalvelu on vuonna 1987 perustettu suomalainen yritysketju, joka tarjoaa henkilöstöpalveluja valtakunnallisesti. Oletpa sitten henkilöstövuokrauksen, rekrytoinnin, ulkoistamisen tai soveltuvuusarviointien tarpeessa, me autamme – yksilöllisesti, luotettavasti ja pitkällä kokemuksella.

Etsitkö osaajia vai oletko itse osaaja?

Laatu, luotettavuus, monialainen kokemus ja henkilökunnan rautainen ammattitaito kiireellisissä toimeksiannoissa. Niistä on VPS Henkilöstöpalvelu tunnettu. Etsit sitten osaajia yrityksellesi tai työtä, me löydämme sopivan ratkaisun vaativiinkin tarpeisiin.

VPS Henkilöstöpalvelu on yksi alan vanhimmista yhtäjaksoisesti toimineista yrityksistä, jolla on paljon pitkiä asiakassuhteita. Toimimme aina tapaus- ja toimeksiantokohtaisesti ja tarjoamme työtehtäviä osapäivätyöstä vakituisiin työsuhteisiin. Kuulumme henkilöstöpalveluyritysten liittoon HPL:ään.

Palvelemme valtakunnallisesti

VPS Henkilöstöpalvelulla on Suomessa useita toimipisteitä sekä toimipisteet ulkomailla Tallinnassa ja Budapestissä. Toimipisteverkostomme kattavuus takaa asiakkaillemme mahdollisuuden saada tarvitsemaansa työvoimaa Suomesta, Virosta tai Unkarista.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset työllesi osaajia tai olet ammattitaitoinen työntekijä.