Työnhakijat
Etsitkö töitä?

Moni työnantaja kaipaa ammattitaitoisia työntekijöitä. VPS Henkilöstöpalvelu tarjoaa elämäntilanteeseesi sopivia, joustavia työmahdollisuuksia. Tilapäiset, määräaikaiset ja vakituiset työpaikat odottavat vastuuntuntoista osaajaa – se voit olla juuri sinä!

Henkilöstövuokraus on yhä yleisempi tapa löytää töitä. Henkilöstövuokraus on myös joustavaa: voit itse valita työsi ja määrätä työaikasi. Kaikille vakituinen työ ei välttämättä sovi esimerkiksi muuttuneen elämäntilanteen takia. Henkilöstövuokrauksessa työtehtävien pituus vaihtelee muutamista tunneista kuukausiin ja jopa useisiin vuosiin. Sinulla on myös mahdollisuus päästä vuokratyösuhteen jälkeen toimeksiantajan palkkalistoille vakituisena työntekijänä. Voit myös joustavasti vaihtaa työtehtäviä projektien välillä.

Vuokratyöntekijät ovat VPS:n palkkalistoilla. Vastaamme siis kaikista työnantajien lakisääteisistä velvollisuuksista, ja palkan maksaminen ajallaan on meille kunnia-asia. Palkka maksetaan aina vähintään työehtosopimuksen mukaan. Olemme luotettava työnantaja ja olemme Henkilöstöala HELA ry:n jäsenyritys.

Vaikka meillä ei olisikaan sinulle sopivaa työpaikkaa auki juuri nyt, niin tilanteet muuttuvat nopeasti ja saatamme tarvita ammattitaitoasi lyhyelläkin varoitusajalla. Otamme yhteyttä myös silloin, jos paikka aukeaa vasta kuukausien kuluttua.

Logistiikka