Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kuorma-autonkuljettaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

HAEMME vakavaraiselle ja asiantuntevalle kuljetusalan asiakkaallemme ammattitaitoista kuorma-autonkuljettajaa Vantaalle. Työ alkaa viimeistään toukokuun alussa ja kestää aluksi 6 kuukautta. Tämän jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen! Työ on kokopäivätyötä 8 tuntia päivässä ja pitää sisällään erilaisia työtehtäviä, kuten muuttoauton-, sekä jakeluautonkuljettajan työtehtäviä. Työssä noudatetaan AKT:n työehtosopimusta.

EDELLYTÄMME aikaisempaa kokemusta kuorma-autolla ajamisesta, voimassa olevaa ammattipätevyyttä sekä digitaalista piirturikorttia.

ODOTAMME valittavalta henkilöltä hyvää fyysistä kuntoa, joustavuutta sekä reipasta otetta työntekoon! Valittu henkilö taitaa myös asiakaspalvelutaidot sekä on täsmällinen ja luotettava työssään.

Valitettavasti emme huomioi sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytä hakemus kotisivuillamme.

Lisätiedustelut arkisin klo 10.00-16.00, puh. 09 6844 3122 tai 09 6844 3124.

Hakuaika päättyy: 27.04.2018

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin