Rakennusaputyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme Kemiöön rakennusaputyöntekijää. Odotamme hakijalta hyvää fyysistä kuntoa, reipasta sekä oma-aloitteista asennetta ja otetta työhön. Työ sisältää mm. betonihallikohteen raudoitusta ja raivausta. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt jatkuvat todennäköisesti elokuun loppuun asti. Työmaalle on kimppakyytimahdollisuus Turusta, Naantalista ja Raisiosta. Työntekijältä edellytetään turvallisuusselvitystä.

Täytä pikaisesti hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset VPS:n Johannalle puh. 040 751 0772 tai sähköpostitse johanna.peratalo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 03.07.2022

Johanna Perätalo, johanna.peratalo@vps.fi,Puh. 0407510772

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin