Julkisivuasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

JULKISIVUASENTAJA

Etsimme asiakasyrityksellemme Oulun alueelle julkisivuasentajaa/rakennuspeltiseppää. Töitä tarjolla alkuun muutamaksi kuukaudeksi täysipäiväisesti.

Työtehtävääsi kuuluvat monipuolisesti erilaisten pelti- ja metallijulkisivujen asennustyöt. Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa, reipasta ja työhön tarttuvaa otetta sekä voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. Toivomme sinulta löytyvän myös aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0401458035 (arkisin klo 9-15:00) tai sähköpostitse karri.haataja@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 10.07.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin