Rakennustyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAKENNUSTYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakkaallemme Oulun alueelle rakennustyöntekijää. Työkohteet ovat monipuolisia sekä sisä- että ulkopuolisia tehtäviä.

Työtehtäviin voi kuulua mm. alakatto- ja väliseinäasennuksia, lattiamateriaalien, ovien ja ikkunoiden asennuksia. Lisäksi tehtäviin voi kuulua muotti- ja raudoitustehtäviä.

Toivomme hakijalta työhön soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Kykenethän työskentelemään sekä itsenäisesti että osana työporukkaa. Työssä tarvitset voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 29.05.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin