Dokumentointi-insinööri

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Dokumentointi-insinööri – kiinnostaako ainutlaatuinen työympäristö mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa?

Etsimme laitostekniikan dokumentointi-insinööriä mekaanisten muutostöiden tekniseen dokumentointiin, laitostietokannan ylläpitoon sekä aineistojen tallentamiseen.

Hakijalta toivomme tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta, aikaisempaa työkokemusta suunnittelun tai teknisen dokumentoinnin parista, oma-aloitteista, tarkkaa ja huolellista sekä yhteistyökykyistä otetta. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 050 363 7050 tai sähköpostitse irina.erlamo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 31.05.2022

Irina Erlamo, irina.erlamo@vps.fi,Puh. 0503637050

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin