Kassavastaava

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KASSAVASTAAVA

Etsimme asiakkaallemme Liminkaan ruokakauppaan kassavastaava. Työtunteja vähintään 30h/vko ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työtehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti työskentely kassalla sekä Postin ja Matkahuollon palvelupisteellä. Vastaat näiden pisteiden arjen toiminnasta yhdessä esimiestesi kanssa.

Odotamme hakijoilta:

- Työn kautta hankittua vankkaa osaamista alalta

- Reipasta asennetta ja iloista palvelumieltä

- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

- Paineensietokykyä ja hyvää työmoraalia

- Mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme:

- Mukavan työporukan

- Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen

- Mahdollisuuden kehittyä alalla

Oletko sinä etsimämme ruokakaupan moniosaaja? Kuulemme mielellämme sinusta ja osaamisestasi. Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 23.01.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin