Myyjä, ruokakaupan moniosaaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

MYYJÄ

Etsimme asiakkaallemme Liminkaan ruokakaupan moniosaajaa. Hyvällä tyypillä mahdollisuus pysyvään työsuhteeseen. Työtunteja vähintään 30h/vko.

Työtehtävät muodostuvat ruokakaupan monipuolisista tehtävistä kuten: Kuorman purku ja hyllyttäminen kaupan eri osastolla, kassatyöskentely ja voit päästä myös mukaan ruoan verkkokaupan maailmaan. Työtehtäviisi sisältyy myös palvelutiskillä työskentely.

Odotamme hakijoilta:

- Työn kautta hankittua vankkaa osaamista alalta

- Reipasta asennetta ja iloista palvelumieltä

- Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta

- Paineensietokykyä ja hyvää työmoraalia

- Mahdollisuutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme:

- Mukavan työporukan

- Vähintään TES:n mukaisen palkkauksen ja palkanmaksun joka toinen viikko

- Mahdollisuuden pidempään työsuhteeseen

- Mahdollisuuden kehittyä ja päästä vaikka osastovastaavaksi

Oletko sinä etsimämme ruokakaupan moniosaaja? Kuulemme mielellämme sinusta ja osaamisestasi. Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 23.01.2022

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin