Purkutyöntekijöitä Hyvinkäälle

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Asiakasyrityksemme etsii purkutyöntekijöitä Hyvinkäällä sijaitsevaan korjauskohteeseen. Työ on täysipäiväistä ja kestää koko purkuvaiheen ajan työkohteessa. Työaika on klo 7.00 - 15.30. Työnkuvaasi kuuluu vaihtoon menevien rakenteiden purkaminen ja jätelavalle kuljettaminen. Työ siis vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja ymmärrystä materiaaleista ja työkaluista. Työturvakortti on myös eduksi, muttei välttämätön tehtävään.

Tähtäämme pitkään työsuhteeseen, joten täytä hakemus jo pian kotisivuillamme www.vps.fi. Lisätietoja tehtävästä: Ville Marin, VPS Teollisuuspalvelut, 040 709 5556 tai ville.marin@vps.fi

Hakuaika päättyy: 28.01.2022

Ville Marin, ville.marin@vps.fi,Puh. 0407095556

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin