Kunnossapitoasentaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme konepaja-asiakkaallemme Saloon itsenäiseen työskentelyyn kykenevää

KUNNOSSAPITOASENTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ on monipuolista ennakkohuoltoon perustuvaa käynnissäpitohuoltoa, uusien koneiden asennusta ja vikakorjauksia.

Hakijoilta odotamme soveltuvaa ammatillista koulutusta, kokemusta asennuksista, huolloista ja korjaustöistä sekä hyvää asennetta pitkäjänteisestä ennakkohuoltotyöstä suoriutumiseen. Työssä ovat eduksi sähköosaaminen, kuvienlukutaito, pneumatiikan ja hydrauliikan tuntemus, ohjauslogiikan ymmärrys sekä tietotekninen osaaminen. Tarvitset myös hyviä vuorovaikutustaitoja, halua oppia uusia asioita, hyvää suomenkielentaitoa ja valmiutta kommunikoida englanniksi.

Toimenkuvaa on mahdollista tarkentaa valittavan henkilön osaamisen mukaan. Tarjoamme kokoaikaisen työsuhteen nykyaikaisessa työympäristössä. Työpaikka sijaitsee Salon keskustan tuntumassa. Yrityksessä arvostetaan henkilöstöä yrityksen voimavarana ja tarjotaan mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen. Työympäristöä kehitetään turvallisuus edellä.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.01.2022

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin