OHUTLEVYSEPPÄ VANTAALLE

Etsimme pitkäaikaiselle asiakkaallemme OHUTLEVYSEPPÄÄ Vantaalle. Tehtävät sisältävät ohutlevysepän työt (särmäys, puristin, epäkeskopuristin). Työtä on 37,5h / vko, työtä tehdään nyt päivävuorossa, mutta varaus 2-vuoro työhön.

Tässä on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen. Työ on lämmin sisätyö ja sitä tehdään viihtyisissä siisteissä tiloissa. Valitulta henkilöltä odotamme oma-aloitteisuutta ja hyvää työmotivaatiota. Mikäli tunnet tehtävät omaksesi, toimi ripeästi ja täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi - avoimet työpaikat. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä. Tiedustelut arkisin Jaana Korpela 040 582 1001 tai jaana.korpela@vps.fi.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on Valitsemme parhaat sinulle. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 31.05.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin