Kokki

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOKKI

Etsimme asiakkaallemme Liminkaan kokkia. Ravintolan palveluihin kuuluvat aamupala, lounas, à la carte -annokset, sushit, hampurilaiset ja kahvilapalvelut. Tarjolla on vakituinen työpaikka täysillä työtunneilla.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hygieniapassia ja salmonellatodistusta. Olethan ripeä ja oma aloitteinen tiimipelaaja. Työssä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Työajat painottuvat iltavuoroon mutta voivat vaihdella ravintolan aukioloaikojen mukaan, jotka ovat arkisin 7-21, lauantaisin 8-21 ja sunnuntaisin 11-21.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 12.12.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin