Dokumentointi-insinööri

Dokumentointi-insinööri – kiinnostaako ainutlaatuinen työympäristö mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa?

Etsimme sähkö- ja mekaanisen puolen dokumentointi-insinööriä laitostietokantaan ja tekniseen dokumentaatioon liittyviin tehtäviin. Tehtävässä pääset mm. vastaamaan laitostietokannan ylläpidosta, aineistojen tallentamisesta tilaajan tietokantoihin ja arkistoon sekä käymään läpi eri järjestelmiä.

Hakijalta toivomme tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta, aikaisempaa työkokemusta suunnittelun tai teknisen dokumentoinnin parista, oma-aloitteista, tarkkaa ja huolellista sekä yhteistyökykyistä otetta. Tehtävässä tarvitaan myös kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn.

Tarjolla on pitkäaikainen määräaikainen tehtävä mukavassa työyhteisössä, aina vuoden 2022 loppuun. Tehtävään perehdytetään ja siihen sisältyy myös mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 050 363 7050 tai sähköpostitse tommi.harkonen@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 15.11.2021

Tommi Härkönen, tommi.harkonen@vps.fi,Puh. 0503637050

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin