Märkä- tai jauhemaalari, Jollmax Coating

Jollmax Coating Oy on kasvava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka tarjoaa monipuolisia maalaus-, painatus- ja pintakäsittelypalveluita. Perustoiminta koostuu märkä- ja jauhemaalaamisesta. Painatusyksikkömme on erikoistunut mm. silkki- ja tampopainatuksiin sekä lasermerkkauksiin. Asiakaskuntamme koostuu mm. elektroniikka-, sairaalakaluste-, konepaja-, auto-, laiva- ja rakennusteollisuuden yrityksistä.

Nyt haemme Saloon

MÄRKÄ- TAI JAUHEMAALARIA

Odotamme hakijoilta reipasta, oma-aloitteista työotetta, huolellista työn jälkeä, täsmällisyyttä ja laatutietoisuutta. Työkokemus maalauksesta on ehdottomasti eduksi, mutta huomioimme myös muulla pintakäsittelykokemuksella olevat hakijat. Arvostamme alan koulutusta ja olemme itsekin valmiita opettamaan työhön. Hakijoilta odotamme valmiutta 2-vuorotyöhön.

Pidämme asiakaslupauksistamme kiinni ja olemme joustava ja luotettava kumppani. Lue lisää www.jollmax.fi.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai salo@vps.fi

Täytä hakemus oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa jättää heti.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 31.10.2021

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin