Kotisiivooja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KOTISIIVOOJA

Kotisiivouksiin erikoistunut asiakasyrityksemme Oulussa tarvitsee vahvistusta riveihinsä. Tarjolla on alkuun osa-aikainen työ 10-37,5h/vko. Työaika ajoittuu arkisin klo 8-17 välille.

Etsimme reipasta ja iloista persoonaa, joka on tottunut tehokkaaseen työskentelyyn ja laadukkaaseen työhön. Toivomme hakijalta aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä etenkin kotisiivouksesta. Töitä tehdään työparin kanssa ja työkohteissa liikutaan pääsääntöisesti firman kalustolla, joten omaa autoa ei ole välttämätöntä olla. Työssä tarvitaan hyvää suomenkielen taitoa.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle työtä alan kehittyvässä yrityksessä ja pääset mukaan luomaan asiakkaille parempaa elämänlaatua puhtaan kodin muodossa. Tarjoamme myös kilpailukykyisen palkkauksen.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 24.10.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin