Varastotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme varastotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Kirkkonummelle Masalaan. Kyseessä on suorarekrytointi, eli työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Työ tapahtuu nyt yhdessä vuorossa, mutta varaus 2-vuorotyöhön volyymin kasvaessa.

KITO ERIKKILA on yli satavuotias yritys, joka valmistaa ergonomisia kevytnosturijärjestelmiä, kääntönostureita ja nostolaitteita. Nosturit ovat kotimaista tuotantoa ja ne valmistetaan yrityksen tehtaassa Masalassa, Kirkkonummella. Oman nosturituotannon lisäksi KITO ERIKKILA on erikoistunut nostureiden asennus-, tarkastus- ja huoltotehtäviin. Vuodesta 2018 lähtien KITO ERIKKILA kuuluu yli 2800 henkilöä työllistävään KITO-konserniin. Rekrytoinnin toteuttaa VPS Henkilöstöpalvelu Oy.

Tehtäviäsi ovat varastotyöt, kuten komponenttien keräily, pakkaus ja lähetys.

Terästuotteiden tarroitukset.

Pitkien (6-8 metriä) teräsrakenteiden pakkaaminen kelmukäärintäkoneella kuljetuksia varten.

Pitkien (6-8 metriä) teräsrakenteiden lastaaminen nosturilla kuorma-autoon.

Pienkomponenttien pussitustyöt myyntipakkauksiin.

Pienimuotoiset asennukset.

Maalauslinjan aputyöt.

Työtä tehdään seisten / kävellen koko päivän ajan, eli tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi .Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Toimi nopeasti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tiedustelut Jaana Korpela 040 582 1001.

Hakuaika päättyy: 24.10.2021

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin