Varasto- ja lähettämötyöntekijä, Jame-Shaft Oy

Jame-Shaft Oy on paikallinen, yksityinen kasvuhakuinen yritys. Asiakkaamme ovat suurelta osin kansainvälisiä, alansa johtavia kone- ja laiterakennusteollisuuden toimijoita, jotka valmistavat kaivos- tai louhintakoneita, metsäkoneita tai maanrakennuskoneita. Suoran viennin osuus liikevaihdostamme on noin 40 %. Olemme koneistuksen ja hionnan lisäksi myös lämpökäsittelyn ammattilaisia. Toimintafilosofiaamme kuvaa parhaiten lause: ’Kaikki saman katon alta’. Valmistamme tuotteet alusta loppuun omassa tehtaassamme. Oma raaka-ainevarasto takaa tuotannon nopean aloituksen ja monipuolinen moderni konekanta laadukkaan lopputuloksen. Tavoitteemme on olla asiakkaidemme toimittajaketjussa ’The Strongest Link’.

Tule mukaan kasvuumme! Haemme itsenäiseen työhön pystyvää oma-aloitteista varasto-/lähettämötyöntekijää. Kokemus tai koulutus vastaavista tehtävistä on eduksi mutta ei välttämätöntä. Työ on melko fyysistä, sisältäen nostoja. Arvostamme halua oppia uutta. Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorossa, mutta työvuoromallissa voidaan huomioida myös päivävuoropainotteisuus tai halutessasi voit tehdä myös yövuoroa. Työ alkaa määräaikaisena, mutta haemme pitkäaikaista työntekijää ja tarjoamme mahdollisuuden pysyvään työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Salossa Anjalan teollisuusalueella.

Arvostamme työntekijöitämme ja pidämme osaavaa, motivoitunutta ja kehityshaluista henkilöstöä yrityksen suurimpana voimavarana. Kiinnitämme huomiota henkilöstön hyvinvointiin ja viihtyvyyteen sekä hyvään yhteishenkeen, ’Jamelaisuuteen’. Tarjoamme mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen. Tärkeitä koulutettavia asioita ovat Lean ja 5S oppien soveltaminen omassa työssä. Joustavuutta työaikoihin tuo käytössämme oleva työaikapankki.

Hakuprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 26.09.2021

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin