Verkkokaupan keräilijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KERÄILIJÄ

Haemme asiakasyrityksellemme Keminmaahan verkkokaupan keräilijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus olemassa myös pidempään työsuhteeseen. Työtehtäviin sisältyy verkkokaupan tilausten käsittely ja keräily sekä tarvittaessa muut vähittäiskaupan työtehtävät. Työajat pääsääntöisesti arkipäivisin, mutta toivomme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaan myös viikonloppuisin.

Etsimme henkilöä, jolla on reipas asenne ja energinen ote työhön. Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta ruokakaupassa työskentelystä.

Täytä hakemus oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa. Hakuun liittyvät kysymykset ja lisätiedustelut: 0400 814 628 (arkisin klo 9-16:30) tai sähköpostitse martti.heikkila@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.09.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 0400814628

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin