Ravintolatyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ

Etsimme asiakkaallemme Liminkaan ravintolatyöntekijää monipuolisiin ravintolan työtehtäviin. Työtehtäviin sisältyy astiahuoltoa, yleisestä siisteydestä huolehtimista sekä muut ravintolan työtehtävät. Töitä tarjolla noin 30h/vko ainakin syyskuun loppuun saakka.

Odotamme hakijoilta alan koulutusta tai kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä hygieniapassia. Olethan ripeä ja oma aloitteinen tiimipelaaja. Työssä tarvitset hyvää suomen kielen taitoa.

Työajat vaihtelevat ravintolan aukioloaikojen mukaan, jotka ovat arkisin 7-21, lauantaisin 8-20 ja sunnuntaisin 11-20.

Lisätietoja arkisin klo. 9-15 Karri Haataja P. 0401458035 tai Martti Heikkilä P. 0400814628.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksen voit jättää joko oheisen linkin tai www.vps.fi sivujen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy: 17.06.2021

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin