PUUSEPPÄ (kiintokalustetuotanto) – SAARI-KEITTIÖT, SALO

Pinjasto Oy valmistaa Saari-tuotemerkin alla keittiöitä ja muita kiintokalusteita Salossa. Meillä on oma mallisto ja olemme tunnettuja tuotteidemme korkeasta laadusta ja tyylikkäästä, toimivasta muotoilusta. Tutustu meihin ja tuotteisiimme osoitteessa www.pinjasto.fi

Nyt etsimme puuseppää tuotantoomme Saloon.

Tehtävässäsi tulet oman kokemuksesi, osaamisen ja kiinnostuksen mukaan esim. kasaamaan yksilöllisiä kiintokalusteita, pakkaamaan lähetyksiä ja/tai valmistamaan kalustekomponentteja.

Odotamme sinulta tarkkuutta ja huolellisuutta. Samalla saat tehokkaasti aikaan.

Voit olla kokenut puuseppä, alalle valmistunut tai muuten soveltuvan taustan omaava. Myös kykyä lukea kalustekuvia ja fyysistä perusterveyttä tarvitaan.

Tarjoamme mukavan ja nykyaikaisen työympäristön laadukkaiden tuotteiden parissa. Työtä tehdään yhdessä vuorossa arkipäivinä.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen.

Puusepän haussa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi –sivuilla 30.6.2021 asti. Täytä hakemuslomake oheisesta linkistä. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset sähköpostitse salo@vps.fi tai puh. 02 527 8900. Huomioimme automaattisesti vastaavaan hakuun aiemmin jätetyt hakemukset.

Hakuaika päättyy: 30.06.2021

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin