Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kantajia/Muuttotyöntekijöitä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Jäitkö mahdollisesti ilman opiskelupaikkaa? Haluatko työn opiskeluiden tai toisen työn oheen? Haluatko työn, jossa työpäivät saat valita itse? Haemme reippaita ja täsmällisiä muutto- sekä keikkatyöntekijöitä pääkaupunkiseudulle loppuvuoden kiireisiin. Saat toki jatkaa meillä myös vuodenvaihteen jälkeenkin, mikäli kalenterisi sen sallii. Sinun ei tarvitse työskennellä vain yhdellä asiakkaalla, vaan saat mahdollisuuden työskennellä monilla eri asiakkaillamme. Kaikki asiakkaamme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja huomattava enemmistö keikoista tehdään Helsingin sisällä. Saat itse päättää käytettävyytesi, joten toinen osa-aikainen työ tai opiskelu eivät ole todellakaan ongelma.

Työpäivät vaihtelevat toimeksiannon mukaan kokopäivän kestävistä keikoista aina lyhyisiin aamu- tai iltapäivän pyrähdyksiin. Sinä valitset keikat, jotka haluat tehdä! Maksamme aina viikoittain palkan!

Aikaisempaa kokemusta muuttoalalta ei vaadita, mutta edellytämme hakijalta luotettavuutta, täsmällisyyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä asiakaspalvelutasoista suomen kieltä.

Jos löysit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa täyttämällä hakemuksemme!

Valitettavasti emme huomioi enää sähköpostitse tulleita hakemuksia, joten täytäthän hakemuksemme kotisivuillamme!

Lisätiedustelut tehtävää koskien: arkisin 10.00-16.00. puh. 09 6844 3122 ja 09 6844 3124.

Hakuaika päättyy: 30.12.2018

Maija Laivo, maija.laivo@vps.fi,Puh. 0408670450

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin