Ammattilainen CNC-sorvaukseen tai CNC-koneistukseen

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia CNC-sorvaajia tai CNC-koneistajia. Arvostamme teknisen alan koulutusta, kokemusta Siemens- ja/tai Fanuc –ohjauksista sekä valmiutta 3-vuorotyöhön. Tehtävässä edellytetään konepajan mittavälineiden käytön osaamista, hyvää suomen tai englannin kielen taitoa sekä ennen kaikkea aktiivista ja joustavaa asennetta työntekoon. Mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Täytä hakemus mahdollisimman pian oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi, voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 30.11.2020

Terhi Vainio, salo@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin