Elintarvikekuljettaja

Etsimme asiakkaallemme Raisioon palvelualtista elintarvikekuljettajaa.

Keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat leipomotuotteiden kuljettamisen ja hyllytys ruokakauppoihin. Työnkuvasi on monipuolinen, joten pystythän auttamaan myös leipomon avustavissa työtehtävissä.

Eduksi katsomme leipomo-, ravintola- tai elintarvikealan työkokemuksen ja/tai koulutuksen, mutta se ei ole välttämätöntä. Työskentely on fyysistä, joten hyvä kunto katsotaan eduksi. Hygieniapassi on työssä välttämätön ja tarvittaessa avustamme sen kustannuksissa. Puhuthan sujuvasti suomea.

Työajat sijoittuvat pääasiassa aikaisiin arki- ja viikonloppuaamuihin työvuorojen alkaessa noin klo 04–05. Työvuorot ovat kahdeksan tunnin pituisia.

Palkkauksessa noudatamme leipomoalan TES:iä, joten yötyötunneista maksetaan tuplapalkkaa. Työpaikan ja työaikojen sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus on välttämättömyys. Pakettiauton ajamiseen B-kortti riittää.

Työt alkavat alustavan suunnitelman mukaan marraskuun alussa. Työsuhde solmitaan alkuun puolen vuoden määräaikaiseksi, jonka jälkeen valitut henkilöt pyritään vakinaistamaan asiakasyritykseen.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Jatkohaastattelut asiakkaalla toteutetaan lokakuun alussa. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

Hakuaika päättyy: 30.09.2020

Toimisto Turku, turku@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin