Kirvesmies alakattoasennuksiin

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

KIRVESMIES

Etsimme asiakasyrityksellemme kirvesmiestä alakattoasennuksiin Oulun alueelle. Työtehtäviin kuuluu alakattoasennukset ja mahdollisesti myös väliseinien tekemistä. Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja pystyt toimimaan itsenäisesti. Työssä vaaditaan myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä tai Matti Ollila 08 - 370 960

Hakemuksen voit täyttää oheisesta linkistä tai Internet-sivujemme www.vps.fi kautta. Jos olet lähettänyt hakemuksen meille aikaisemmin, käy liittämässä se saamillasi tunniksilla tähän työpaikkaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Hakuaika päättyy: 20.09.2020

Martti Heikkilä, martti.heikkila@vps.fi,Puh. 08 - 370 960

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin