LVI-sukittaja

Etsimme asiakkaallemme LVI-sukittajaa aloittamaan työt mahdollisimman nopeasti.

Arvostamme LVI -alan koulutusta ja tuntemusta sekä aiempaa kokemusta viemärisukituksista. Keskeisimpinä työtehtävinä on tehdä asuinrakennuksiin suksituksia ja ruiskuvaluja. Voit olla LVI-sukitusten konkari tai vastavalmistunut. Omaathan kuitenkin jo jonkun verran kokemusta. Tehtävässä tarvitset hyvää suomen tai englannin kielen taitoa sekä ennen kaikkea aktiivista ja joustavaa asennetta työntekoon.

Asiakasyrityksemme tarjoaa työn mielenkiintoisten tehtävien parissa, työn hyvien kulkuyhteyksien varrella Turussa sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työtä tehdään yhdessä vuorossa arkisin maanantaista perjantaihin.

Hae paikkaa mahdollisimman nopeasti täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.vps.fi tai oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti. Lisätiedusteluihin vastaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja VPS Teollisuuspalvelut on Rakennusteollisuuden jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 23.02.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin