Assistentti Olkiluotoon

Haemme Assistenttia TVO:n Assistenttipalveluun Olkiluotoon. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja on kestoltaan 1 vuoden mittainen (mahdollisuus jatkoon). Työ tapahtuu Olkiluodossa toimistotyöaikoina (37,5h/viikko).

Henkilö työskentelee osana Assistenttipalvelut-tiimiä aloittaen yleisistä assistenttipalvelut tehtävistä, jotka sisältävät mm.

- Vuosihuoltoihin liittyvien materiaalien lajittelutehtäviä

- Tilavarausten, tarjoilutilausten, vieraantuonti-ilmoitusten sekä tilaisuuksiin liittyvien kuljetusvarausten hoitamista

- Konsernin henkilöstön muistamisten ja työyhteisötilaisuuksien järjestämistä

- Yleisen neuvontapalvelun (mm. assistenttipalvelunumeropäivystys)

Assistenttipalvelut –toiminto koostuu seuraavista tiimeistä:

- Johdon assistenttipalvelut

- Kiinteistöpalvelut

- Kopiointi- ja tulostuspalvelut

- Matkapalvelut

- Raportoinnin ja sisällön tuki

- Resursoinnin tuki

- Säteilyannoskirjanpitopalvelut

- Vierailupalvelut

- Ydinmateriaalikirjanpitopalvelut

Henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella tarkoitus on laajentaa toimenkuvaa yleiset assistenttipalvelut –tehtävistä myös muuhun tekemiseen.

Sopiva koulutustausta tehtävään on ammattikorkeakouluopinnot, esim. tradenomi. Tehtävä edellyttää asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoa, oma-aloitteisuutta, tietojärjestelmätaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista.

Toivomme hakijalta positiivista asennetta ja reipasta otetta tekemiseen.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hae paikkaa nopeasti, käsittelemme hakemuksia päivittäin! Työ on alkuun vuoden mittainen määräaikaisuus kestäen 31.12.2020, jonka jälkeen projekti luultavammin tulee jatkumaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi-sivuilla.

Hakuaika päättyy: 23.02.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin