Keikkatyöntekijöitä Turun seudulle

Etsitkö pientä lisätienestiä opintojen oheen? Haluaisitko ansaita äitiyslomalla pari satasta lisää perheellesi? Oletko työttömänä, mutta haluaisit saada hiukan ylimääräistä taskurahaa tukiesi päälle? Eikö oma yrityksesi vielä loista ja tarvitsit palkkatyötyöstä lisäansioita yritystoimintasi tueksi?

Kasvatamme keikkatyöntekijöiden poolia ja haemme keikkailijoita monipuolisiin työtehtäviin Turun seudulle äkillisiin noin 1-3 päivän keikoille.

Tyypillisesti keikkoja ehdotetaan sinulle nopealla aikataululla lähipäiville käytettävyytesi huomioon ottaen. Kyseessä voi olla esimerkiksi lomapäivän tai sairausloman tuuraus tai kiireapua sesonkiin.

Keikkatöitä on tarjolla mm. kiinteistönhuollossa, varasto- ja muuttohommissa, lumenluonnissa, siivoustehtävissä, ravintoloissa sekä leipomoissa.

Kaikkiin keikkatöihin ei vaadita erikoisosaamista – asenne ja motivaatio ratkaisee! Olethan kuitenkin vähintään 18-vuotias. Erityisosaamisesta voi joissain tapauksissa olla hyötyä. Mainitsethan siis hakemukseen, mikäli sinulla on esimerkiksi työturvallisuuskortti, trukkikortti tai hygieniapassi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan usein eduksi.

VPS Henkilöstöpalvelu tarjoaa sinulle:

• Vähintään TES mukaisen palkan

• Laadukkaat työvaatteet ja tarvittavat varusteet

• Hyvät mahdollisuudet työllistyä nopeasti – jopa ilman työkokemusta ja koulutusta

• Aktiivisen työnhaun puolestasi: Etsimme jatkuvasti uusia projekteja, joihin voit työllistyä

Täytä hakemuksemme ja kerro millaisesta keikkatyöstä olet kiinnostunut. Liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätiedusteluihin vastaa yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen puh. 050 363 7050.

VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 30.04.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin