Laadunohjausinsinööri Olkiluotoon

Laadunohjausinsinööri – kiinnostaako ainutlaatuinen työympäristö Olkiluodossa mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien parissa?

Tehtävässä vastuullasi on muun muassa:

• Varmistaa tarkastuksin, että toimitettu mekaaninen tuote täyttää tilauksen laatuvaatimukset

• Järjestää mekaanisten varaosien viranomaistarkastuksia

• Raportoida ja dokumentoida tarkastusten tulokset tietojärjestelmiin

• Kehittää toimintaa yhdessä muun tarkastustiimin kanssa

Toivomme hakijoilta teknistä koulutusta – voit olla insinööri tai teknikko. Arvostamme tarkkaa ja pitkäjänteistä luonnetta sekä erinomaisia kommunikointi- ja yhteistyötätaitoja niin suomen kuin englannin kielellä. Aikaisempi laadunohjaus- ja ydinvoimakokemus katsotaan eduksi.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hae paikkaa nopeasti, käsittelemme hakemuksia päivittäin! Työ on alkuun vuoden mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen projekti luultavammin tulee jatkumaan.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa www.vps.fi. Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh 050 363 7050.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi-sivuilla.

Hakuaika päättyy: 15.12.2019

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin