Mekaaninen kokoonpano- ja lähettämötyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipiste Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme Vantaalle lähettämön työntekijää. Tehtäviäsi ovat pakkaaminen, lähetteiden tulostaminen, kuljetuksen tilaaminen yms. Et tarvitse koulutusta, valittu henkilö koulutetaan tehtävään. Mahdollisuus siirtyä tietyn vuokrausajan jälkeen asiakasyrityksen työntekijäksi.

Sinulla on perus atk-taidot ja olet näppärä reipas tekijä. Työskentelet tehdasolosuhteissa, arkisin ma-pe mukavassa työyhteisössä. Etsimme motivoitunutta ja työhönsä sitoutuvaa persoonaa. Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi. Toimi ripeästi, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä. Tiedustelut 040 582 1001 Jaana Korpela

Hakuaika päättyy: 05.07.2022

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 040 5821001

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin