Eristäjä tai erityispeltiseppä laivateollisuuteen

Etsimme laivateollisuudessa toimivalle asiakkaallemme kokenutta eristäjää tai erityispeltiseppää Turun telkalle. Työtä on aluksi tarjolla n. 6 kk jakso, johtuen projektin pituudesta. Kasvava yritys todennäköisesti tarjoaa työlle kuitenkin jatkumon.

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä kokemusta palo-, lämpö- ja äänieristämisestä. Kokemus erilaisista metallialan töistä, esimerkiksi ohutlevytöistä katsotaan eduksi. Toivomme hakijalta kiinnostusta laivateollisuuteen.

Ammattimiehenä tai -naisena olet kädentaitaja sekä hallitset monipuolisesti eri työvälineitä, koneita ja työmenetelmiä. Osaat lukea työpiirustuksia ja työohjeita. Työskentelyotteeltasi olet omatoiminen, tehokas - niin ajallisesti kuin taloudellisesti – ja pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että työryhmän jäsenenä.

Työ edellyttää työturvallisuusmääräysten tuntemista ja noudattamista: edellytämme voimassaolevia työturvallisuus- ja tulityökortteja. Aikaisempi kokemus telakka-alueella työskentelystä katsotaan eduksi.

Asiakasyrityksemme tarjoaa opettavaisen työympäristön ja upean näköalapaikan laivateollisuuden työtehtäviin. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen numerosta 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenyritys. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 19.04.2020

Jasmina Vaakanainen, jasmina.vaakanainen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin