Purkutyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

PURKUTYÖNTEKIJÄ

Etsimme purkutyöntekijöitä kesän aikana alkaviin työmaihin. Aikaisempi kokemus on eduksi, mutta tärkeintä on omatoiminen ja ahkera asenne. Työ on fyysistä, joten edellytämme hyvää kuntoa. Työhön tarvitaan työturvallisuuskortti. Asbestipurkutyöluvat katsotaan myös eduksi. Työn kesto määräytyy työmaan mukaan.

Mikäli kiinnostuksesi heräsi ja uskot olevasi etsimämme henkilö, käy täyttämässä hakemuksesi www.vps.fi sivuillamme. Mikäli olet hakenut kauttamme toista työpaikkaa aikaisemmin, niin käy liittämässä tämä työpaikka hakemukseesi.

Kauttamme on mahdollista työllistyä myös muihin rakennusalan tehtäviin, joten mainitse hakemuksessa lisäksi muu alan osaamisesi ja kiinnostuksesi.

Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 Martti Heikkilä P. 0400 814 628

Hakuaika päättyy: 30.06.2019

Toimisto Oulu, oulu@vps.fi,Puh. 0401458035

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin