Yhteyspäällikkö Lounais-Suomeen

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme www.vps.fi -sivuilla.

Haemme palvelukseemme

YHTEYSPÄÄLLIKKÖÄ LOUNAIS-SUOMEEN

Työtehtäviin kuuluvat uusasiakashankinta, nimettyjen asiakassuhteiden pitkäjänteinen hoito ja kehittäminen sekä työntekijöiden rekrytointiprosessit ja henkilöstöasioiden hoito Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla.

Odotamme hakijoilta innostusta, myyntihenkisyyttä ja ratkaisuhakuista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi ovat kokemus B2B-myynnistä ja asiakassuhteiden hoidosta, henkilöstö- ja rekrytointiratkaisuista sekä kaupallisen tai teknisen alan koulutus. Hakemamme henkilö on vakuuttava, aktiivinen, ratkaisuhakuinen ja hänellä on hyvät organisointitaidot. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, eduksi on venäjä. Mitä paremmin tunnet alueen ja valmiimpi kontaktiverkostosi on, sitä nopeammin pääset työhön kiinni. Kokemus henkilöstöpalvelualalta tai TE-palveluista on eduksi.

Tarjoamme elo-syyskuussa sopimuksen mukaan alkavaa perhevapaasijaisuutta mielenkiintoisella alalla. Toimistomme sijaitsee Turun keskustassa. Täytä hakemus 9.6.2019 mennessä oheisesta linkistä ja liitä lomakkeeseen vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo. Lisätiedot aluejohtaja Liisa Tuominen puh. 050 461 8790.

Hakuaika päättyy: 09.06.2019

Liisa Tuominen, liisa.tuominen@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin