Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tuotantopäällikkö, Jollmax Coating Oy

Jollmax Coating Oy on kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka tarjoaa maalaus-, painatus- ja pintakäsittelypalveluita. Perustoiminta koostuu märkä- ja jauhemaalaamisesta. Painatusyksikkömme on erikoistunut mm. silkki- ja tampopainatuksiin sekä lasermerkkauksiin. Kauttamme hoituvat esikäsittelyt, kokoonpano, painatukset ja logistiikka. Asiakaskuntamme koostuu mm. elektroniikka-, sairaalakaluste-, konepaja-, auto-, laiva- ja rakennusteollisuuden yrityksistä.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ

Odotamme hakijoilta työtä pelkäämätöntä otetta, tuloshakuisuutta, järjestelmällisyyttä ja Lean-osaamista. Kokemus vastaavista pk-sektorin tehtävistä, pintakäsittelyalan tuntemus ja sujuva suomen sekä englannin kielen taito auttavat tehtävässä onnistumisessa.

Pidämme asiakaslupauksistamme kiinni ja olemme joustava sekä luotettava kumppani. Sitä odotamme myös sinulta. Haluamme jatkaa hyvin alkaneella kasvu-uralla ja odotamme hakijoilta menestymisen nälkää. Tehtävässä on mahdollisuus edetä. Tutustu yritykseen sivuillamme www.jollmax.fi

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppaninamme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi –sivuilla 1.5.2019 asti. Lomakkeeseen voi liittää hakemuskirjeen ja CV:n. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900, salo@vps.fi tai aluejohtaja Liisa Tuominen p. 050 461 8790, liisa.tuominen@vps.fi.

Hakuaika päättyy: 01.05.2019

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin