Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tarjouslaskija, Laukamo Group Oy

LAUKAMO-Yhtiöt on suomalainen sopimusvalmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman innovatiivisia ja moderneja ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin neljällä eri liiketoiminta-alueella. Tarjoamme sopimusvalmistuspalveluja elektroniikan, ruiskuvalun, nestemäisen silikonin ja ohutlevyn osalta tuotesuunnittelusta asiakastoimitukseen. Omia tuotteita tarjoamme televerkon rakentamiseen ja konesaleihin. Toimintamme on laatusertifioitu ja olemme sitoutuneet jatkuvaan kehitystyöhön. Toimimme eettisesti ympäristönäkökohdat huomioiden ja tavoitteemme on vähentää omaa hiilijalanjälkeämme. Keskeisenä toimintaperiaatteena operatiivisen toiminnan kehittämisessä noudatetaan LEAN-filosofiaa.

Nyt haemme ohutlevytehtaallemme Somerolle

TARJOUSLASKIJAA

Tarjouslaskijan tehtävä koostuu tuotteidemme ja palveluidemme tarjouslaskennasta räätälöityjen laskentapohjien avulla. Tarjoamme asiakkaillemme ohutlevyvalmistusta osakokoonpanoista valmiiksi integroiduiksi kokonaisuuksiksi. Valmistuksen lisäksi tarjoamme myös suunnittelu- ja protovalmistuspalveluja. Suunnittelupalvelut ovat sekä konseptisuunnittelua että tuotesuunnittelua asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Hakijoilta odotamme ohutlevyvalmistustekniikan tuntemusta ja teknistä koulutusta. Arvostamme työkokemusta, mutta huomioimme haussa myös työuransa alussa olevat ja vasta valmistumassa olevat hakijat.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän Someron suurimman yksityisen työnantajan palveluksessa. Osaava ja sitoutunut henkilöstömme toimii avoimesti ja aktiivisesti asiakkaidemme kanssa. Lisätietoja yrityksestä www.laukamo.fi.

Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Huomioimme automaattisesti aiemmin tehtävään jätetyt hakemukset.

Rekrytointiprosessissa yhteistyökumppanimme on VPS Henkilöstöpalvelu. Työpaikan hakulomake on täytettävissä www.vps.fi -sivuilla 31.3.2019 asti. Liitä hakulomakkeeseen ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi. Hakuun liittyvät kysymykset p. 02 527 8900 tai sähköpostitse salo@vps.fi. Mikäli olet jo täyttänyt VPS:n sähköisen hakulomakkeen, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 31.03.2019

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin