Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Osa-aikainen varastotyöntekijä

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Haemme asiakkaallemme Saloon osa-aikaista varastotyöntekijää tavaran vastaanottoon, pakkaukseen ja lähettämön tehtäviin. Työaika on 1 pv/ vko, joten työ sopii esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä hakevalle. Odotamme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä, tietoteknisiä taitoja (sähköiset rahtikirjat), trukinajotaitoa tai halua opetella trukinkäyttöä, sekä reipasta työhön tarttuvaa asennetta. Työ on päivätyötä klo 7-15.30 välillä.

Täytä hakemus oheisesta linkistä heti. Voit halutessasi liittää lomakkeeseen vapaamuotoisen hakemuksen ja ansioluettelon.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.

Hakuaika päättyy: 24.02.2019

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin