Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

CNC-Koneistaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme CNC-koneistajia vaakakaraisille työstökeskuksille ja monitoimisorveille, ohjauksina Fanuc ja Siemens.

Katsomme eduksi työkokemuksen alalta, mutta hakijan ei välttämättä tarvitse vielä olla kokenut koneistaja, tärkeintä on oikea asenne ja halu kehittyä sellaiseksi!

Hakijoilta odotamme:

- Metallialan koulutusta

- Reipasta ja oma-aloitteista asennetta

- Joustavuutta ja valmiutta vuorotyöhön

- Kykyä toimia sekä itsenäisesti että osana tiimiä

Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli asiakasyrityksemme palkkaa uuden työntekijän suoraan heidän omille palkkalistoille.

Hakuaika päättyy: 23.01.2019

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin