Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Jauhemaalari

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista Jauhemaalaria metallituotteiden maalaukseen.

Olet oikea henkilö tehtävään, jos sinulta löytyy soveltuva koulutus, ja jonkin verran jo hankittua työkokemusta jauhemaalauksesta. Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja ahkera työntekijä, jolla asenne työntekoa kohtaan on kohdillaan.

Työ alkaa vuokratyösuhteena, mutta tehtävässä menestyvällä henkilöllä on mahdollisuus siirtyä yrityksen kirjoille. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä ja työt alkavat oikean henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 17.12.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin