Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kiinteistöhoitokoneen kuljettaja

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. Olemme HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsen. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. VPS Henkilöstöpalvelu on sitoutunut laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisää yrityksestämme http://www.vps.fi -sivuilla.

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista Kiinteistöhoitokoneen kuljettajaa.

Asiakkaamme on luotettava kokonaisvaltaista kiinteistönpidon palvelua tarjoava kiinteistöpalveluyhtiö. Talviaikaan työnkuvaasi kuuluvat mm. auraukset ja hiekoitukset, ja hakijalta odotamme aiempaa kokemusta näistä tehtävistä.

Työ vaatii tekijältä ahkeraa asennetta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta, sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijä siirtyy yrityksen omille kirjoille. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin tai kotisivujemme kautta, sillä paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hakuaika päättyy: 13.12.2018

Riku Simola, riku.simola@vps.fi

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin