Uusimmat työpaikat:

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Laserkoneen käyttäjä

Haemme laserkoneen käyttäjää määräaikaiseen työsuhteeseen metallialan asiakasyrityksellemme Vantaalle. Määräaikaisuuden jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaamme työntekijänä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Oletko motivoitunut työntekijä ja sinulla on kiinnostus ja intoa oppia uutta. Levytuotteita valmistava metallialan asiakkaamme hakee laserkoneen käyttäjää (koneet Finnpower 2D-laser, Prima Power 2D -laser ja Mazak 3D-laser). Aikaisempi kokemus Laserista yleensä katsotaan eduksi, samoin trukin ajotaito. Alan koulutus lisää mahdollisuuksiasi, mutta ei ole välttämätön . Työhön kuuluu myös muita tuotantotöitä. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työaika 7-15.30

Työpaikka sijaitseen kehä III:n varrella

palkkaus sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus sivuillamme www.vps.fi, täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

VPS Yhtiöihin kuuluva VPS Henkilöstöpalvelu Oy on vuodesta 1987 lähtien toiminut, henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritysketju, jonka kattavuus on koko Suomi. Lisäksi meillä on toimipisteet Budapestissa ja Tallinnassa. VPS Henkilöstöpalvelu on HPL Henkilöstöpalveluyritysten Liiton ja VPS Teollisuuspalvelut on Rakennusteollisuuden jäsenyritys. VPS Yhtiöillä on korkein AAA-luottoluokitus. Olemme sitoutuneet laatuun ja asiakaspalveluun, tunnuslauseemme on VALITSEMME PARHAAT SINULLE. Lisätietoja http://www.vps.fi -sivuilla.

Hakuaika päättyy: 03.03.2019

Jaana Korpela, jaana.korpela@vps.fi,Puh. 09 6844 3125

Täytä hakemus | Tietosuojaseloste

Takaisin